Onze moederbedrijven

ALIAS Real Estate Consultancy Consultancy is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed.

ALIAS bestaat uit een team van Senior Project Managers die met hun enthousiasme, kennis en betrokkenheid een succes maken van uw project. Het solide netwerk opgebouwd rond Alias stelt ons in staat om complexe uitdagingen aan te gaan en op een betekenisvolle manier bij te dragen tot het rendement en succes van onze klanten.

ALIAS staat voor kwaliteit, efficiëntie en excellente dienstverlening.

 

Bezoek hier de Alias Real Estate Consultancy website

Sinds 1982 is ALLINDUS N.V. gespecialiseerd in het uitvoeren van INDUSTRIELE REINIGINGS- EN DESINFECTIEWERKEN bij klanten in de Benelux.

De verantwoordelijken van Allindus streven naar een kwalitatieve dienstverlening, goede, accurate, persoonlijke en snelle service. De uitvoering van de werken moet professioneel en veilig gebeuren.

Een persoonlijke en snelle opvolging van dossiers en kwalitatieve uitvoering der werken. Als onafhankelijk onderneming bieden wij de juiste oplossing voor vastgestelde problemen.

 

 

Bezoek hier de Allindus website

SHE-Q10